loader
menu

CIUTAT

Els paradistes del Mercat s'alien i negociaran junts el trasllat

El Circ Ciutat dimarts, 25 de febrer de 2014

Prop de dues setmanes després que l'Ajuntament de Tarragona va presentar públicament els costos que haurien d'assumir els paradistes per traslladar-se a l'edifici remodelat. Vist sota el prisma de l'empresa de mercats, Espimsa, les condicions que oferiran als comerciants són altament satisfactòries perquè la bonificació arribarà al 75 per cent.

Una imatge d'alguns dels paradistes, "celebrant" el sis anys de funcionament de la carpa. / circdetarragona.com

L'obra. / circdetarragona.com

Ara, el col·lectiu de venedors ha exhibit la seva unanimitat anunciant que han creat una Comissió delegada, integrada per les dues associacions existents fins ara, i que té per objectiu defensar els interessos dels paradistes davant l'Ajuntament.

La comissió delegada, per encàrrec i amb unanimitat dels paradistes reunits en assemblea, serà l'encarregada de negociar amb l'Ajuntament de Tarragona les condicions d'accés al nou Mercat Central de Tarragona.

I és que, com s'ha deixat palès a l'assemblea, la totalitat del paradistes estan disposats a traslladar-se al nou Mercat. Ara bé, no estan disposats a fer-ho "ni de qualsevol manera ni a qualsevol preu". I el que és més important: per donar aquest pas, assenyalen que els hi cal conèixer abastament i suficientment tota la informació que té a veure amb el projecte: model de negoci, despeses de manteniment, noves condicions d'ús de les parades... "demanem que se'ns justifiqui aquesta inversió i volem pagar pel seu ús el que és raonable. No volem pas subvencions".

En aquest sentit s'ha decidit també que cadascun dels paradistes faci arribar a l'Ajuntament un escrit en el que se sol·licita, justament, conèixer tots els detalls del trasllat i les noves condicions. "Estem disposats a entrar, però volem fer-ho degudament informats. I ara no ho estem", han explicat fons de la Comissió delegada que han insistit que "desitgem que el Mercat s'inauguri i s'inauguri amb èxit, ja que entenem que aquest èxit beneficiarà a la ciutat de Tarragona i n'afavorirà la seva dinamització comercial i econòmica".

Aquesta iniciativa s'ha d'interpretar també com una resposta, unànime, a l'Ajuntament que va donar als paradistes un termini de 15 dies per tal de que es pronunciessin sobre si volien entrar a la nova infraestructura un cop acabada. "Ara li diem a l'Ajuntament que volem entrar, volem entra-hi tots, però per donar aquest sí necessitem tenir una informació imprescindible, que ara no tenim i que sol·licitarem demà mateix".

La Comissió delegada ha subratllat que "els paradistes no pretenem ser un fre al projecte, ben al contrari. Amb aquesta imprescindible transparència informativa hi guanyem tots els ciutadans de Tarragona, ja que el projecte del nou Mercat és una infraestructura en benefici de tots els ciutadans de Tarragona".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar