loader
menu

CIUTAT

El jutge podria invalidar el càstig de l'Ajuntament al president dels paradistes del Mercat

Sergi Casado Ciutat dijous, 27 de febrer de 2014

Just un dia abans que el ple de l'Ajuntament de Tarragona aprovi retirar-li dues de les parades que regenta i qui sap si finalment també el farà fora del Consell d'Administració de l'empresa de mercats, Espimsa, el president dels paradistes del Mercat Central ha trencat el silenci per revelar novetats i fets que no havien transcendit públicament.

Albert Ribot: avanti comunicació

Albert Ribot: avanti comunicació

Albert Ribot ha defensat la legalitat del procés d'adquisició de les parades a Garreta Xarcuters, S.L; una compra per la qual el consistori li va obrir un expedient administratiu, que comporta el reintegrament de les parades 20 i 21. "Disposem del registre mercantil que n'acredita la legalitat", ha explicat Ribot, qui ha aprofitat per carregar durament contra la regidora i presidenta d'Espimsa, Patrícia Anton.

En la seva defensa, Ribot també s'ha preguntat per què la regidora havia esquivat referir-se al recurs que han presentat al Tribunal Contenciós Administratiu i que, en principi, paralitza, segons ell, qualsevol decisió que adopti el plenari tarragoní. "La regidora no hauria de confondre la seva feina amb la del jutge. Només el jutge ha de decretar el grau de culpabilitat, si és que n'hi ha", ha etzibat Ribot, qui ha pronunciat el nom de la regidora més d'una dotzena de vegades, a la que considera la principal culpable de la seva situació.

De fet, de manera indirecta l'ha acusat també de filtrar informació sobre l'expedient administratiu que s'havia obert, però en canvi, obviar el recurs presentat al jutge. "Està obsessionada en malmetre la meva imatge", i assegurant que ha estat la mateixa regidora la que ha sol·licitat al plenari la seva destitució com a membre del Consell d'Administració d'Espimsa.

Llavors, la pregunta seria saber si la decisió que adoptarà el plenari tarragoní tindria validesa mentre el jutge no resol. Fonts de l'advocacia consultades pel Circ, si l'Ajuntament executa la decisió del ple i li retira les dues parades s'arriscaria a haver de fer marxa enrere en el cas que la justícia doni la raó a Ribot.

Ribot també s'exposa a ser expulsat del consell d'Espimsa, tot i que "confio en el vot dels regidors". CiU i PP han demanat que aquest punt desaparegui de l'ordre del dia de la junta extraordinària d'Espimsa, ja que si se sotmet a votació, hi votaran en contra, és a dir, Ribot mantindrà la seva cadira al consell.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar