loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament desmunta la defensa del president dels paradistes del Mercat

El Circ Ciutat dijous, 27 de febrer de 2014

La presidenta d'Espimsa i alhora regidora de Comerç, Patrícia Anton, ha respost les acusacions del president dels paradistes del Mercat a través d'un comunicat. Anton s'ha reafirmat en què el plenari municipal sotmetrà a votació l'expulsió d'Albert Ribot del consell d'administració d'Espimsa. A més, insisteix que el recurs presentat no sol·licita la suspensió de l'acord.

El comunicat

1. "En cap moment posem en dubte que la creació de societat Garreta Xarcuters SL sigui correcta. El tema que s'està tractant és l'apropiació d'unes parades propietat de Garreta per un altre venedor del Mercat sense que l'Ajuntament, propietari del Mercat Central, en tingués coneixement.

2. En relació al Contenciós Administratiu al que fa referència Albert Ribot, està interposat pel senyor Garreta i no per la societat que tenen conjuntament Garreta i Ribot. Aquest Contenciós és contra el fet de no indemnitzar la renúncia de la parada. En cap moment en aquest Contenciós se sol·licita a la suspensió de l'acord. per tant, l'expedient segueix el seu curs i es resol. Aquesta resolució dictamina que Albert Ribot abandoni les parades que ha ocupat i que són propietat de l'Ajuntament.

3. Especialment greu ens sembla que Albert Ribot en tant en quant membre del Consell d'Administració d'Espimsa, utilitzi informació privilegiada pel seu propi ús. És a dir, com a membre dle consell tenia coneixement previ de la renúncia d'aquestes parades. És per aquest motiu que l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona portarà demà a plenari municipal la petició de cessament d'Albert Ribot com a membre del Consell d'Administració".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar