loader
menu

CIUTAT

Parc Central torna a ensenyar múscul al comerç de Tarragona

El Circ Ciutat dijous, 27 de febrer de 2014

Amb un retard de prop de dos mesos, Parc Central per fi pot tornar a ensenyar múscul. El centre comercial, instal·lat a Tarragona des de l'any 1997, acaba d'inaugurar l'ampliació de més de 7.000 metres quadrats, on l'oferta comercial, d'oci i entreteniment s'amplia amb 120 nous establiments distribuïts en moda i complements, alimentació, cosmètica, llar i electrodomèstics, cinemes i restauració.

En total, més de 33.000 metres quadrats on triar i remenar, i amb un miler de places d'aparcament.

A partir d'avui mateix, els veïns de Tarragona podran gaudir d'aquest nou espai de compres, d'entreteniment amb les seves sis sales de cinema de la més alta tecnologia, però amb barreres a la mobilitat i, de la nova oferta de moda i restauració. Una oferta en moda en la qual destaquen les marques nacionals i internacionals més populars, i una variada proposta de restauració que ofereix gastronomia per a tots els gustos.

Aquesta ampliació aporta més superfície i nous establiments. Els nous rètols que a partir d'avui ja es troben al centre comercial són: Desigual, Mayoral, Superdry, Botticelli, Phil Park, Brandi with love by 393...

Totes aquestes són primeres obertures a Tarragona. Destaca també Zara amb un establiment més i un altre de la firma H&M que, d’aquesta manera, es convertirà en un dels més grans d’Espanya i serà el primer en tenir la secció Home (llar). Pel que fa a la restauració, destaca la seva variada oferta amb Fresc Co, Coffe&Co que obre un nou local, mantenint l'altre a la Plaça del Centre Comercial, Lizarrán, 100 Montaditos i Udon, essent per aquests dos últims establiments les seves primeres obertures d’aquestes franquícies a la ciutat.

Interiors més lluminosos, la incorporació d'acabats més càlids com la fusta, l'aprofitament de la llum natural i una nova imatge de la façana principal. Uns accessos millorats i una nova zona de pàrquing en una terrassa superior són altres novetats.

Les dades absolutes de Parc Central

Superfície comercial total: 33.946m2

Places de aparcaments totals: 1000 places

Superfície comercial d’ampliació: més de 7.000m2

Planta Alta amb 6 sales de cinemes (2243m2) i 26 locals nous de restauració i moda.

Establiments comercials inclosos cinemes: 5.678,34m2

Restauració (locals i terrasses): 1.288,53m2

Magatzems 136m2

Llocs de treball: De 700 a 1.000 treballs directes


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar