loader
menu

CIUTAT

TGN posa en marxa la renovació dels xiringuitos de l'Arrabassada i de la Savinosa

El Circ Ciutat dijous, 27 de febrer de 2014

El plenari municipal del divendres 28 de febrer aprovarà la licitació de quatre xiringuitos (guinguetes en català normatiu) per a les platges de Tarragona: tres a l'Arrabassada i un a la Savinosa, i que es preveu que obrin aquest estiu. Estaran en terrenys del domini públic, marítim i terrestre i d’acord amb el plec de clàusules tècniques la concessió no generarà cap tipus de despesa a l’Ajuntament de Tarragona, sent el concessionari el responsable d’assumir totes aquelles despeses derivades de la instal·lació i explotació de les guinguetes.

Una imatge virtual d'un dels tres futurs xiringuitos de l'Arrabassada. / Ajuntament de TGN

Per tal d’unificar el criteri estètic s’ha definit un model de disseny propi. “Cada guingueta ha de tenir unes característiques concretes derivades de la integració en l’entorn i les necessitats del servei que han d’oferir als usuaris de les platges”, diu Victòria Pelegrin, Tinenta d’alcalde consellera de Llicències.

En cada local s’hi veurà reflectida la imatge corporativa i turística de la ciutat, basada en el Patrimoni Arqueològic i el mar; també hi haurà un espai destinat a la imatge de l’establiment. Les guinguetes han de complir els criteris i el requisits de les lleis d’accessibilitat, podent-s’hi arribar a peu de platja. A més, totes disposen d’ una peça de 5x2,5 metres quadrats on s’hi ubicaran lavabos de pública concurrència, tres unisex i un per a persones discapacitades.

D’ altra banda, s’ha iniciat la tramitació per seleccionar el fabricant que subministrarà al concessionari les guinguetes, això segons model aprovat. Per aquest motiu, el concessionari signarà amb el proveïdor el contracte per al subministrament i instal·lació de la guingueta i també haurà de satisfer el seu pagament. De la mateixa manera, anirà al seu càrrec la contractació dels treballs i els serveis i les condicions requerits en el projecte tècnic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar