loader
menu

TGN es compromet a ajudar tots els seus autònoms

Sergi Casado divendres, 28 de febrer de 2014

Més enllà de la discussió sobre les empreses municipals i el Mercat, el debat dins de la sala de plens ha servit per molt més. També per veure com l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i els regidors Albert Vallvé (CiU) i José Luis Martín (PP) feien les maletes i se n'anaven cap al ple de la Diputació, on també hi tenen cadira.

Font:modelofactura.net

Però també per fer públic el seu suport a l'empresariat autònom. La paternitat de la proposta, aprovada quasi per unanimitat, tret del vot contrari d'ICV-EUiA, és de Convergència i Unió. Ara, un cop aprovada, la responsabilitat d'aplicar-la recau en el govern. Demanava que els ajuts fiscals als autònoms promesos per Ballesteros s'estenguin a tots els autònoms tarragonins que ja estan donats d'alta.

Una altra esmena defensada pels nacionalistes que també ha tirat endavant és la per la millora dels tràmits per fer la recepció d'algunes urbanitzacions ja finalitzades o pendents d'iniciar.

Abans de les mocions, tots els partits, excepte el PP, han votat a favor de portar la nova Llei d'administració local, la Llei 27/2013, al Tribunal Constitucional pel seu caràcter recentralitzador i involucionista, segons han explicat els portaveus del PSC, CiU i ICV-EUiA.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar