loader
menu

CIUTAT

L'aeroport de Reus va ser un dels "mimats" per Ryanair durant el 2013

El Circ Ciutat divendres, 28 de febrer de 2014

La Taula de promoció de l’Aeroport de Reus ha fet avui una reunió de valoració de les accions desenvolupades a l’aeroport de Reus l’any 2013. Entre les dades analitzades, destaquen l’increment de passatgers i l’increment d’activitat a l’aeroport en relació amb l’any 2012. Un increment que, tal i com ha valorat el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin, “ve acompanyat d’un índex molt elevat de retenció al nostre territori d’aquestes persones que volen a través de l’Aeroport de Reus. Disposem d’un territori molt atractiu, amb moltes potencialitats, que és el que fa que l’Aeroport sigui una porta d’entrada per a gent que es queda i ens visita”.

La Taula de Reus també ha destacat les noves rutes posades en funcionament per les companyies, com ara Jet2, que va obrir una nova ruta a Belfast i que ha significat que les seves operacions augmentessin un 28,5% i que tingués una millora d’ocupació dels vols ja que va transportar un 42,6% més de passatgers.

Pel que fa les operacions de Ryanair, s’ha informat de l’obertura de tres noves rutes, a Bremen, Oslo (Rygge) i Marsella. Les seves operacions van augmentar un 18,7% i el nombre de passatgers va créixer un 11,1%, tot i que l’ocupació dels seus vols va disminuir de mitjana un 6,3%. El Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, ha destacat que “si comparem Reus amb la resta d’aeroports espanyols on Ryanair hi opera, veiem que Reus, juntament amb Menorca i Màlaga van ser els 3 únics aeroports on Ryanair va apostar fort durant el 2013, cosa que diu molt de la importància d’aquest territori i de les seves potencialitats turístiques i de mercats”. A la resta d’aeroports, la companyia va programar un 9% menys de mitjana i l’ocupació només va augmentar un 1,5%.

Ryanair seguirà buscant millorar l’ocupació, tot i que és previsible que pugui ajustar operacions al conjunt d’Espanya, incloent Reus. Per contra, la millora de l’ocupació dels vols de Jet2 a Reus durant el 2013 ha significat que la companyia (que operava 3 rutes al 2013), anunciés 4 noves rutes pel 2014 (Edimburg, Glasgow, Leeds Bradford i East Midlands) i en total augmentarà les seves operacions en un 177%. Per altra banda, també s’ha aconseguit la tant esperada connexió amb Moscow a través del touroperador Coral Travel.

La Taula Estratègica continuarà treballant per combinar operacions regulars amb els vols xàrter i seguirà amb la política de promoció de l’aeroport, i del territori, amb els diferents touroperadors d’arreu del món per incrementar les companyies de low-cost que tinguin l’Aeroport de Reus com a lloc de destí.

Font:ppreus


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar