loader
menu

Vols saber el què, el qui i el quan de Barcelona World?

El Circ dilluns, 03 de març de 2014

El dimecres 5 de març tindrà lloc la xerrada “El què, el qui i el quan sobre BCN World” que organitza la comissió de Medi Ambient i Dret Animal de la CUP de Tarragona (MaiDA), i que anirà a càrrec de Joan Pons, portaveu de l'Assemblea Aturem Bcn World, plataforma que lluita contra la projecció d'aquest macrocomplex lúdic just a tocar de Port Aventura.

Davant la manca d'informació sobre el projecte i la preocupació, d’una banda, per veure que aquest projecte compta amb moltes simpaties tot i suposar una agressió clara, entre altres, al territori i, de l'altra, sense veure cap benefici per la societat i pel bé comú, sinó només per uns quants, apostant per un model de turisme que rebutgem, en Joan Pons explicarà sense embuts les raons per les quals la classe treballadora hauria de posicionar-se en contra de BCN World.

Ens resoldrà els dubtes sobre les següents preguntes:

- Qui és l'empresari Enrique Bañuelos i què hi ha darrere de la seva gestió?
- Quin impacte ambiental té aquest projecte per la zona i què representarà pel territori?
- S'estan tornant a utilitzar les fallides tècniques especulatives que van fer esclatar la bombolla immobiliària?
- Quin tipus de turisme s'intenta atraure i quines conseqüències té per la zona?
- És possible crear quaranta mil llocs de treball? Quin tipus de condicions laborals tindran els treballadors i les treballadores?

És per això que la CUP de Tarragona convida la ciutdania a participar d'aquest acte que es realitzarà el dimecres 5, a les 19h al Casal Popular “Sageta de Foc”, al carrer de la Nau, 11 de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar