loader
menu

CIUTAT

El Tarragona dtapes trenca amb Estrella Damm i s'alia amb Moritz

El Circ Ciutat dimarts, 04 de març de 2014

Després de cinc anys de relació, la cervesa Estrella Damm deixarà de patrocinar la ruta gastronòmica Tarragona dtapes. La Cambra ha anunciat que la cervesera Moritz serà el nou espònsor del certamen.

Font: Cambra de Comerç de Tarragona

En un comunicat, l'organitzadora de la ruta de tapes, la Cambra de Comerç, ha explicat les raons del canvi de patrocinador, i que es deuen, principalment, al desig de seguir creixent, però ara de la mà d'una altra marca, que s'ajusta a la línea de creixement que planeja la Cambra. El contracte és per un any, i ampliable a dos més.

Des de la Cambra, però, no es té cap constància que sota el paraigua, precisament d'Estrella Damm, s'organitzi una ruta alternativa. Això és el que va publicar Tottarragona.cat, en una informació en què assegurava que el consistori tarragoní donaria suport a una hipotètica segona ruta.

De moment, la ruta que sí es farà serà el sisè Tarragona dtapes, del 25 d'abril a l'11 de maig. Una cita que ja s'ha convertit en un clàssic a la ciutat i la seva àrea d'influència, i que enguany aposta per l'excel·lència gastronòmica de la mà d'un acord de col·laboració amb Cerveses Moritz. El president de la Cambra de Tarragona, Albert Abelló, i el Director General de Moritz, Santi Manzano, han segellat un conveni de col·laboració per aquesta propera edició, prorrogable a dues més.

La trajectòria, així com l'aposta per la millora continuada de la qualitat d'aquest referent gastronòmic de Catalunya, han propiciat que Moritz i el Tarragona dTapes s'acabessin trobant. I és que la primera ruta i concurs de tapes que es va fer a Catalunya va ser el Tarragona dTapes. De la mateixa manera, Moritz va ser la primera cervesa que es va produir de forma estable i industrialitzada a casa nostra. A més, un altre punt de trobada ha estat la ferma aposta per la qualitat i la gastronomia que es fan tant des de la cervesera com també des d'aquesta iniciativa impulsada per la Cambra de Tarragona.

Per Cerveses Moritz és bàsic el compromís de la Cambra de Tarragona i el certamen que organitza amb tot el que té a veure amb la gastronomia. Des del seu rellançament, l'any 2004, la cervesera catalana ha apostat per la cuina com a patrimoni bàsic de la cultura catalana. En aquest sentit, el xef amb Estrella Michelín Jordi Vilà és qui dissenya la carta de la Fàbrica Moritz Barcelona, així com de les de la resta d'establiments que gestiona el grup.

Des de la Cambra de Tarragona es valora aquest acord com una aposta estratègica per fer créixer encara més el “Tarragona dTapes”. En aquest sentit, el president de la Cambra de Comerç, Albert Abelló, ha explicat que Moritz és un referent indiscutible i estem segurs que tenir-lo com a patrocinador principal ens donarà un plus en qualitat i servei i d'això, sens dubte, en sortiran beneficiades les milers de persones que edició rere edició, i ja en portem cinc, gaudeixen del Tarragona dTapes".

Més de 40 establiments participaran en l'edició d'enguany, que és ja la sisena. Tots ells són de la mateixa ciutat i repartits entre les tres grans zones de tapes preestablertes: Serrallo, Centre i Part Alta. El repte, un any més, oferir una tapa i una beguda amb un perfecte maridatge i amb un preu molt assequible: 2'5 euros. Buscant sempre l'excel·lència i la màxima qualitat tant pel que fa al producte com en l'organització.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar