loader
menu

CIUTAT

Port Tarraco vol obrir un outlet amb una trentena de botigues de primeres marques

El Circ Ciutat dimarts, 04 de març de 2014

Port Tàrraco vol obrir un gran outlet de primeres marques especialitzades. El nou espai abarcaria 5.500 metres quadrats de superfície, en els quals hi hauria més d'una trentena de locals comercials i tindria com a complement un altre espai de 1.500 metres quadrats destinat a la gastronomia.

Una imatge de Port Tarraco. Font: www.surcando.com

Font: caminarbcn11-12t.blogspot.com

El projecte, del qual no s'ha donat a conèixer la data prevista s'inauguració, abarcaria tota la zona de locals comercials que es troben a peu de carrer de Marina Tarraco. Segons ha informat Port Tàrraco, estan previstes diferents modificacions i millores de l'entorn, així com la construcció de nous accessos i reformes paisatgístiques.

L'encarregat de dur a terme un projecte tan engrescador és el Grupo Rosell, amb qui Port Tàrraco va iniciar les negociacions a finals de 2013.

Marc Colls, General Manager de la marina Port Tarraco, considera que es tracta d'un projecte molt beneficiós per a Tarragona i pel seu entorn: “Seria una gran millora per a l'oferta turística de la ciutat, que complementaria a l'oferta del comerç local existent i que, en aquests moments, no existeix a la zona, per tal de convertir-lo en un punt d'atracció pel turisme tant a nivell comercial com provincial, per a Barcelona i per a creuers internacionals".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar