loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'Escola de Ball Nou Ritme guanya el premi a millor comparsa de TGN

Sergi Casado Cultura i patrimoni dimarts, 04 de març de 2014

El Carnaval s'ha acabat. La lectura del Testament del Rei Carnestoltes, a càrrec del Ball de Diables (podeu consultar en document adjunt) ha donat pas a la lectura del veredicte del jurat. (També podeu consultar el Testament de la Concubina, elaborat per la Primitiva Terpsicore.

Una imatge de la comparsa de l'Escola de Ball Nou Ritme. / ajuntament de TGN

Una imatge de l'espectacle de foc. / circdetarragona.com

La comparsa de l'Escola de Ball Nou Ritme ha estat la guanyadora del Carnaval de TGN 2014 i això li permetrà organitzar el Seguici del Carnestoltes l'any 2015, en el qual haurà de lluir una disfressa de nova creació, i serà l'encarregada de dur el Penó de Carnaval en el conjunt de la festa, i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema. La temàtica de Nou Ritme eren els "egyptians".

El segon premi i, com a recompensa, l'organització de la comparsa de la Concubina ha anat a parar a mans dels Amics de la Part Alta. La temàtica d'enguany era La deessa de l’Europa romana.

El jurat ha volgut fer un afegitó de darrera hora tenint en compte un fet d'aquest matí. En concret, es tracta d’un Premi Honorífic "ANÈCDOTA 2014", a la Colla la Bóta, per portar fins a la màxima expressió la sàtira en la Mascarada del Dol, simulant un cop d'estat en ple Saló de Plens de l'Ajuntament de Tarragona, davant de la presència de l'alcalde de la ciutat.

Premi Honorífic “Comparsa Constant 2014”. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió del Carnaval, a la comparsa Cayo Largo atès que surt al Carnaval des del 1996.

Premi Honorífic “Participació 2014“. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió del Carnaval, a la comparsa AMPA Escola de Pràctiques, per aconseguir un total de 250 persones en la Rua del Dissabte.

Premi Honorífic “Anècdota 2014”. A Rafa i Luis, mecànics de Grues Tarragona, que dissabte, a la Rua de Torreforta van solucionar una important averia del camió de la comparsa Colours Fantasy. Tots dos estaven al públic i van dedicar tot el matí a arreglar el problema i fer possible que la comparsa pogués participar a la Rua de la tarda. El premi vol ser un reconeixement per a totes les persones que, desinteressadament, fan possible que el Carnaval tiri un any més endavant.

Seguidament s'atorguen els premis a la qualitat, EX AEQUO a les 13 comparses que han obtingut millor puntuació en la Rua de Dissabte, i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge del Carnaval 2015. Se’ls entregarà una distinció acreditativa.


Llegits estrictament per ordre alfabètic:


- Ampa Carmelites
- AV l’albada
- AV Riu Clar
- Colours fantasy- AV la granja
- Col.lectiu de dones de Sant Salvador
- Comparsa cayo largo
- Comparsa la Unió
- Cromatic Fusion
- Escola de dansa i Comparsa Grup Aerodance
- Fotem-li canya
- Grup de dansa i Comparsa disc 45
- Tàrraco de luxe
- Sinhus Sport


Documents

Testament Concubina 2014 TGN

Testament Rei Carnestoltes 2014


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar