loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Sergio Dalma, Malú i Melendi, plats forts musicals de l'estiu a TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 05 de març de 2014

Ja es pot posar nom a algun dels plats forts musicals de l'estiu a Tarragona. Sergio Dalma, Malú i Melendi.

Sergio Dalma, l'alter ego de Josep Capdevila. / ajuntament de TGN

Sergio Dalma actuarà el 19 de juliol a l'auditori del Camp de Mart per presentar Cadore 33, un treball nou que reuneix tot el que porta a l'esquena, tot el fet fins ara, que aplega tot el que han après en viatges recents, i mostra un grapat de cançons de forma impecable. El repte era gran, però per a algú amb el bagatge professional del català, era precisament el repte que més li satisfeia. I sempre tenint present una cosa que Sergio Dalma admet: “un tipus de 49 anys ja no està per cançons lleugeres, sinó històries potents, veritables, madures”.

Melendi, l'ex jurat del popular programa La Voz, arriba a Tarragona el 16 d'agost, per Sant Magí. I ho farà celebrant el seu 10è aniverrsari, amb una gira on tocarà tots els seus èxits, però també donarà un respàs a cançons que encara no ha fet mai en directe. Aquest és un tour dedicat als seus que el segueixen des del principi, i que busca també mostrar temes del passat als que s’ha incorporat en els últims anys.

Malú tornarà a Tarragona després del seu pas pel festival d'estiu ETC. En aquest cas, durant les festes de Santa Tecla, el proper 19 de setembre, impregnarà la Tarraco Arena Plaça de força i positivisme, símbols que la caracteritzen i repassarà també gran part dels seus darrers èxits, així com alguns temes nous com Sí o el hit A prueba de ti o Desaparecer. Altres cançons com Blanco y Negro i Aprendiz no faltaran.

Les entrades ja estan a la venda.

Enllaços per a la venda d'entrades

Sergio Dalma (19 juliol), Camp de Mart. Venda d’entrades: www.theproject.es i www.latracaespectacles.com

Melendi (16 agost) i MALU (19 setembre), TAP. Venda d’entrades: www.theproject.es , www.latracaespectacles.com i www.ticketmaster.es


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar