loader
menu

CIUTAT

L'Eixample de TGN reivindica la seva riquesa gastronòmica

El Circ Ciutat dimecres, 05 de març de 2014

Una dotzena de restaurants, dues pastisseries i una geladeria s'han aliat per defensar junts la seva oferta gastronòmica i han creat Art(e). L'origen el té amb l'aparició del col.lectiu gastronòmic Tarragona Gastronòmica, que englobava els restaurants de la part centre, i de l'eixample de la ciutat. L’associació, que va néixer com a Tarracogust, ha patit una sèrie de canvis interns i ara decideix fer un canvi de rumb.

En aquesta ocasió, però, no només reunirà restaurants de la part centre, ja que es vol fer partícep tot aquell local que tingui alguna cosa a veure amb la gastronomia tarragonina. És per aquest motiu que l’associació la formen restaurants, pastisseries i geladeries molt arrelats a la ciutat. Els objectius d'Art (e) són clars. Per una banda promocionar la gastronomia del centre, dins de la seva diversificació i estils, i per l'altra banda, mostrar els diferents estils i diverses identitats de cada restaurador.

Una imatge del restaurant 20 a la Rambla, un dels membres. Font: 20alarambla.cat

Les principals accions que l’Associació Art(e) vol desenvolupar aquest 2014 són la publicació d’un llibre de receptes relacionades amb una acció gastronòmica: Art(e) & Chartreuse a taula, que es farà a l’abril i la participació de les accions programades per la federació Tarragona Gastronòmica.

Els integrants

Restaurant Degvusta

Restaurant Sirco Airlines

Restaurant LolaTapes

Restaurant Toca Perón

Restaurant Ona, Cal Blay, Hotel Imperial Tarraco

Restaurant Marenostrum, Hotel Ciutat de Tarragona

Restaurant 20alarambla

Restaurant Devins

Restaurant ElTerrat

Restaurant Barquet

Restaurant Cócvula, Hotel Urbis

Restaurant Mas Folch

Pastissos de crema

Pastsseria Palau

Geladeria Raffa Gelatti


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar