loader
menu

CIUTAT

El Tarragona dtapes tindrà un germà a l'octubre, i es dirà Tarragona dpintxos

Sergi Casado Ciutat dimecres, 05 de març de 2014

Tarragona tindrà dues rutes de tapes, almenys enguany. La Cambra de Comerç de Tarragona, organitzadora i impulsora del Tarragona dtapes, que es farà del 25 d'abril al 12 de maig, s'ha cobert les espatlles. Davant la possibilitat que Estrella Damm, en un acte de rebequeria en deixar de ser-ne el patrocinador oficial, organitzi un certamen paral·lel, ja ha anunciat que a l'octubre organitzarà el "Tarragona dpintxos".

Una imatge dels restauradors reunits a Les Coques. / circdetarragona.com

Tot i que, de moment la cervesera Damm no ha fet cap anunci oficial referent a cap altra nova ruta gastronòmica, la Cambra ha mogut fils amb molta celeritat i ja s'ha reservat l'octubre per fer una nova ruta de pintxos, i avançant-se a qualsevol altra iniciativa.

El restaurant Les Coques ha servit de lloc de reunió entre la Cambra i els principals restauradors de la ciutat, en la qual s'ha demostrat unitat i fe en la ruta tarragonina. A més, s'ha decidit muntar un altre certamen en un temps rècord, fruit de nombroses reunions i trobades fugaces.

Això, sí, si cal anar a la guerra, s'hi anirà. El president de la Cambra, Albert Abelló, ha assegurat que "si la Damm vol fer una ruta en les mateixes dates, disputarem un matx, i qui guanyi es quedarà. Que la gent decideixi. Serà un divertimento.

"No podem ser ostatges de qualsevol marca comercial" o "la Cambra no ven quintos", han estat altres missatges d'Abelló, bel·ligerant i carregat d'ironia.

El Tarragona dpintxos encara no té dates, però sí número de participants, que seran els mateixos que en la ruta de primavera. De fet, els que acabin integrant el cartell del Tarragona dtapes tindran tracte preferencial per poder concursar també al certamen de la tardor.

La qualitat seguirà sent l'estendart. La irrupció del Tarragona dpintxos podria coincidir amb el certamen Ganxet PInxo, que se celebra a Reus, i també en dates similars.

Les condicions econòmiques per als restauradors participants al Dpintxos també passen a ser més favorables, ja que ara serà la Cambra de TGN qui buscarà els patrocinadors per a cadascuna de les tapes.

Segons fonts de la Cambra, dels més de trenta restaurants que ja estan confirmats pel Dtapes, la meitat ja s'havien buscat espònsor. Així, doncs, els empresaris queden alliberats d'haver de buscar finançament, i tan sols hauran de fer front als 300 euros + iva que costa la inscripció.

Les condicions per a participar en el Tarragona dpintxos seran les mateixes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar