loader
menu

CIUTAT

La nova marca de creuers de TGN viatjarà a Miami per presentar-se al món

El Circ Ciutat dijous, 06 de març de 2014

Mentre l'alcalde Ballesteros i el portaveu del PP Alejandro Fernández s'esbatussen per la ubicació de la nova terminal de creuers, el Port de Tarragona ha informat que la nova marca creuerística "Tarragona Cruise Port Costa Daurada" es presentarà davant dels principals agents turístics del món en el marc de la fira internacional Cruise Shipping de Miami, als Estats Units, que se celebrarà del 10 al 13 de març. Una delegació de Tarragona encapçalada pel president del Port, Josep Andreu, i la regidora de comerç de TGN, Patrícia Anton, hi viatjarà la setmana que ve.

Aquest projecte és resultat del grup de treball liderat pel Port de Tarragona i on també hi són presents el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, el Patronat de Turisme, l’Escola de Turisme de la URV, Port Aventura i BCN World.

La maduresa com a destinació turística de primer nivell i les seves possibilitats d’obrir-se al mercat internacional són els principals arguments per a l’entrada definitiva de Tarragona i la Costa Daurada en el competitiu món dels creuers. Actualment, ja són més de 5 milions de turistes de la resta d’Espanya i d’Europa que visiten anualment Tarragona i la Costa Daurada, la qual cosa posiciona aquesta zona com a referent turístic internacional.

L’objectiu de la presència a Miami és consolidar les noves relacions iniciades amb la nova estratègia comercial, per aconseguir convertir-se en un port referent de destí de creuers.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar