loader
menu

CIUTAT

La plaça Verdaguer continua sortint de la seva letàrgia

El Circ Ciutat divendres, 07 de març de 2014

La plaça Verdaguer continua sortint de la seva letàrgia. A la proliferació de terrasses en els darrers mesos, ara acaba d'estrenar àrea de jocs infantils. L'espai guanyarà no només vida, sinó també imatge i comoditat, principalment per a la canalla. Aquesta nova zona compta amb dues zones separades visualment per paviment continu de cautxú de 2 colors: sorra i blau, simulant una illa envoltada de mar per un costat.

Font: Mauri/Ajuntament de Tarragona

La zona de color sorra estarà composada per un tobogan en forma de castell i -la zona de mar amb 2 molles amb motius marins (una balena i un cavallet de mar)-, un petit vaixell i un balancí. Les dues molles tenen uns seients ergonòmics i manetes de polietilè. El balancí és de fusta laminada de pi silvestre amb una peça de contraxapat de color blau.

Amb aquesta obra s’ha millorat la plaça, on hi havia 2 jardineres de grans dimensions, reduint-les i creant 2 bancs de formigó amb lames de fusta i engrandint la zona central per crear una nova zona de jocs infantils pels més petits.

El castell-tobogán, d’unes dimensions de 2,2 x 1,3 metres i 1,2 metres d’alçada, estarà format per una torre de 60 centímetres d’alçada amb tobogan (per a nens d’1 a 4 anys) i una escala d’accés.

També s’ha fet la demolició de part de la jardinera per crear un banc de 21 metres lineals de mur de bloc de ferro i formigó amb un acabat amb lames de fusta tropical seguint el mateix disseny de la plaça i crear un paviment de seguretat de 4 centímetres de gruix per poder esmorteir les possibles caigudes segons marquen les directrius de la Norma EN 1177. Fins ara hi havia un terra de granit.

Cada element de joc compta amb cartells informant de les edats d’ús.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar