loader
menu

CIUTAT

El joier Joan Blázquez deixarà la presidència dels comerços de La T de Tarragona

Sergi Casado Ciutat diumenge, 09 de març de 2014

El joier Joan Blázquez no continuarà com a president de La T de Tarragona, la principal associació de comerciants de Tarragona. Al maig toca renovació de càrrecs dins de la junta i el joier no es presentarà a la reelecció. Ho té decidit: "Jo ja he fet la meva feina".

El joier tarragoní Joan Blázquez. / tallers de joieria blazquez

Blázquez reconeix que la fusió amb altres entitats ha estat un dels principals objectius. "La idea és unir el màxim d'associacions possible. A poder ser possible, hauria de ser una sola i molt forta, però és complicat", confessa el joier. Amb qui s'han apropat postures és amb Botiguers de Tarragona. Amb els prop de 200 comerços que controla l'antiga Via T, la incorporació de Botiguers de Tarragona, amb prop d'una setantena d'establiments adherits, la nova entitat passaria a ser la que més comerços aglutina del centre i de la Part Alta.

L'encara president de la T explica que els dos col·lectius estan d'acord en que s'ha de fer, però encara falten alguns serrells per tancar i saber si se'n dirà fusió, unió o integració. La voluntat de treballar juntes és ferma, segons Blazquez, ja que aquesta és una de les vies que permetrà que les associacions tinguin un millor finançament i puguin accedir més fàcilment a les subvencions de l'administració.

De totes maneres, Blázquez és clar i assegura que "si aconseguís la fusió seria una satisfacció enorme", recordant que la regidora Patrícia Anton "fa d'intermediari". Aquest, però, no és el missatge que ha donat l'Ajuntament de Tarragona. Consultat pel Circ respecte la fusió d'associacions comercials, fonts del consistori es van limitar a dir que esperaran a que els comerciants parlin entre ells.

A part d'obrir converses amb Botiguers de Tarragona, Blázquez recorda que també s'ha contactat amb l'associació de comerciants de la Part Alta i amb la Federació d'Unió de Botiguers (FUBT). Amb cap de les dues hi ha hagut acord.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar