loader
menu

CIUTAT

Repsol lliura els Premis de Seguretat 2013

El Circ Ciutat dimarts, 11 de març de 2014

Repsol ha celebrat, com cada any, la Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials. Aquest acte serveix per reconèixer en matèria de seguretat les empreses que han destacat durant l’any 2013 per la seva proactivitat, implicació i compromís en la realització d’activitats preventives en el Complex Industrial de Tarragona.

Una imatge de l'acte. / Repsol

Una imatge de l'acte. / Repsol

Durant la reunió es va reflexionar sobre els indicadors d’accidentalitat actuals i les mesures que s’estan prenent per evitar-los i continuar el procés de millora continuada, així com específicament de les millors pràctiques en les parades, entre d’altres temes.

La reunió va comptar amb la presència de Gerents de las Mútues o dels Serveis de Vigilància de la Salud de SPA, Gerents, Caps d’Obra i Tècnics de Prevenció de las empreses que treballen al complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Les empreses que han obtingut un guardó en aquesta edició han estat: En la categoria d’Habituals “SATO” per Repsol Refí i “SIEMSA” per Repsol Química. Pel que fa a la categoria de Parades, “ANDAMIOS PERI” per Repsol Refí i “ANDAMIOS PLÁCIDO” pel que fa a Repsol Química. Aquest any es va guardonar per primera vegada la innovació en matèria preventiva aplicada, un premi que va recaure en la empresa “SOLARCA”.

La clausura d’aquesta jornada sobre seguretat a les empreses la va fer el Sr. Arsenio Salvador, Director de Fiabilitat i Manteniment per al Complex de Repsol a Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar