loader
menu

L'alcaldable del PSC a Reus demana un baixador ferroviari a Bellisens

El Circ dimarts, 11 de març de 2014

L'alcaldable pel PSC a Reus ja comença a fer campanya. Francesc Vallès, actualment diputat a Madrid, ja ha fet la seva petició, demanant un baixador ferroviari a l'àrea de Bellisens, per tal que quedi inclòs en el nou servei de rodalies per tren del Camp de Tarragona. Abans, el polític reusenc, ha valorat positivament l’anunci de la nova xarxa ferroviària i l’augment de la freqüència dels trens que uniran les ciutats de Reus i Tarragona.

En aquest sentit, Vallès ha explicat aquest dimarts que ara cal treballar per potenciar la utilització i treure el màxim rendiment d’aquesta línia facilitant la mobilitat als ciutadans i és per això que considera que és indispensable las construcció d’un nou baixador ferroviari.

Francesc Vallès. /reus.socialistes.cat

Segons el diputat socialista “és una reivindicació llargament reclamada i que ara adquireix més sentit que mai, ja que amb una inversió mínima, facilitaria enormement la mobilitat dels estudiants de la Universitat Rovira i Virgili que estudien al campus de Bellisens, dels usuaris de l’hospital de Sant Joan així com també suposaria un valor afegit per a la dinamització de la Fira de Reus, del Centre Tecnològic de Nutrició i Salut i de tota la zona del Tecnoparc.”

Vallès també creu que “és una iniciativa realista i enormement útil, ja que amb una mínima inversió en traurem un enorme benefici social i econòmic ja que suposarà un pas de gegant per la mobilitat del Camp de Tarragona com un nòdul de comunicacions ben connectat amb el nucli de la ciutat de Reus, amb Tarragona i amb el litoral de la Costa Daurada. També ajudarà a esponjar la circulació i el trànsit de vehicles per la T-11.”

El cap de llista socialista a Reus ha anunciat la seva voluntat de trobar les màximes complicitats polítiques i institucionals possibles per tal que aquesta iniciativa es pugui materialitzar el més aviat possible i ha anunciat que el grup socialista presentarà aquesta proposta a la Comissió de Foment del Congrés i a la Comissió de Política Territorial del Parlament de Catalunya.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar