loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'òpera torna al Teatre Tarragona amb Norma, de Bellini

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 12 de març de 2014

El proper divendres 14 de març a les 21h arriba la primera òpera de la nova temporada de Teatres, una vegada més, de la mà dels Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès. L’obra mestra de Vincenzo Bellini, Norma amb gairebé totes les entrades exhaurides a dia d’avui, es podrà veure per primera vegada a Tarragona. Dalt l’escenari, dues joves intèrprets fan els papers protagonistes i acompanyades de la resta del cor i orquestra conformen una gran òpera dramàtica: la història d’amors, desamors i venjances amb final tràgic.

L'òpera "Norma". /Xavier Gondolbeu

Pel que fa a la difusió del coneixement de les arts escèniques i per aquesta ocasió, es proposen dues activitats del Fòrum de l’espectador: la primera avui mateix, dimecres 12 de març a els 19.30h a l’Antiga Audiència amb una conferència en profunditat sobre aquesta òpera i l’altra proposta, que es farà el mateix divendres 14 de març a les 20h, una hora abans de l’inici de l’espectacle, on també es farà una bareu introducció a aquesta peça de Bellini. Totes dues xerrades aniran a càrrec de Josep Maria Rota, musicòleg, i són d’accés lliure.

Després de La Traviata i la Flauta Màgica en les dues temporades de Teatres de Tarragona anteriors, amb la nova programació a la mà, podrem gaudir també, a banda de Norma, amb La Bohème de Giacomo Puccini el proper 18 de maig; una de les òperes més estimades pel públic general i expert i més representades a tot el món.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar