loader
menu

La UGT de Tarragona acaba creient en Barcelona World

El Circ Ciutat > Economia dilluns, 17 de març de 2014

La UGT de Tarragona ha acabat creient en el projecte de Barcelona World. Tot i que, junt amb CCOO, fa uns mesos, es van mostrar reservats i van criticar obertament els incentius fiscals als promotors, ara ha fet pas endavant i ha anunciat tot el seu suport. Bona part de la raó la tenen les més de 113.000 persones que estan desocupades a les comarques de Tarragona. I, segons el sindicat, Barcelona World ajudarà a eixugar la taxa d'atur.

Al mig de la imatge, el secretari general d'UGT a Tarragona, Jordi Salvador. / ugt.

UGT creu que l'arribada del macro projecte d'oci i entreteniment, amb una inversió de 4.700 milions d'euros, sacsejarà positivament l'economia de la zona i també servirà per generar molts nous llocs de feina indirectes. Per això anuncien que els cursos de formació dels nous empleats es faran al Servei d'Ocupació Català (SOC).

Per a UGT, Barcelona World també afavorirà a una major desestacionalització del sector i farà que el perfil del visitant sigui de més qualitat, i en conseqüència, amb un poder adquisitiu més elevat. L'horitzó és convertir-se en un pool de turisme de negocis.

En una nota signada pel seu secretari general, Jordi Salvador, el sindicat sí deixa clar que no permetran que les condicions dels treballadors siguin precàries i temporals: "Volem unes condicions dignes", demana Salvador, qui, en canvi, no fa cap referència a la petició de rebaixa fiscal que ha posat Veremonte per tirar endavant el projecte.

Això, sí, apel·la al consens i a la participació social "per posar les bases d'un projecte compartit", i insta la classe política a actuar "amb valentia" i a pensar en l'interès de la ciutadania.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar