loader
menu

CIUTAT

La UGT de Tarragona acaba creient en Barcelona World

El Circ Ciutat dilluns, 17 de març de 2014

La UGT de Tarragona ha acabat creient en el projecte de Barcelona World. Tot i que, junt amb CCOO, fa uns mesos, es van mostrar reservats i van criticar obertament els incentius fiscals als promotors, ara ha fet pas endavant i ha anunciat tot el seu suport. Bona part de la raó la tenen les més de 113.000 persones que estan desocupades a les comarques de Tarragona. I, segons el sindicat, Barcelona World ajudarà a eixugar la taxa d'atur.

Al mig de la imatge, el secretari general d'UGT a Tarragona, Jordi Salvador. / ugt.

UGT creu que l'arribada del macro projecte d'oci i entreteniment, amb una inversió de 4.700 milions d'euros, sacsejarà positivament l'economia de la zona i també servirà per generar molts nous llocs de feina indirectes. Per això anuncien que els cursos de formació dels nous empleats es faran al Servei d'Ocupació Català (SOC).

Per a UGT, Barcelona World també afavorirà a una major desestacionalització del sector i farà que el perfil del visitant sigui de més qualitat, i en conseqüència, amb un poder adquisitiu més elevat. L'horitzó és convertir-se en un pool de turisme de negocis.

En una nota signada pel seu secretari general, Jordi Salvador, el sindicat sí deixa clar que no permetran que les condicions dels treballadors siguin precàries i temporals: "Volem unes condicions dignes", demana Salvador, qui, en canvi, no fa cap referència a la petició de rebaixa fiscal que ha posat Veremonte per tirar endavant el projecte.

Això, sí, apel·la al consens i a la participació social "per posar les bases d'un projecte compartit", i insta la classe política a actuar "amb valentia" i a pensar en l'interès de la ciutadania.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar