loader
menu

CIUTAT

El Tennis Park amplia el seu calendari amb els Matins de Tennis

El Circ Ciutat dimarts, 18 de març de 2014

Després de la bona acollida assolida amb els Matins de Pàdel, el Club Tennis Park, ubicat a Cala Romana, ha decidit ampliar el calendari competitiu de caire social amb els Matins de Tennis. Tant l’un com l’altra serviran, també, per donar resposta a la creixent activitat que es registra des de les primeres hores del dia, ara que el TennisPark ha ofertat una tarifa molt competitiva de 25 euros al mes que permet fer ús de totes les instal·lacions, sense limitacions, des de les 9 a les 13,30 hores i de dilluns a divendres.

Font: Club Tennis Park

Amb aquest calendari de tornejos estables, la propera cita tant pel pàdel com pel tennis és el 28 de març “volem consolidar no només uns nous formats de competició, sinó també la potenciació d’una nova franja horària”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark, qui afegeix que “els Matins es disputaran un divendres de cada mes. Per reforçar el caire social, cada convocatòria acabarà amb un dinar al Restaurant. A final de temporada es donarà conèixer el rànquing amb els millors classificats”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar