loader
menu

CIUTAT

Els Jocs del 2017, guardonats per la difusió dels valors esportius i ciutadans

El Circ Ciutat dimarts, 18 de març de 2014

Abans de repartir premis, en forma de medalles, els Jocs del Mediterrani de 2017 han estat guardonats amb el Premi Esport i Ciutadania, que entrega la Fundació que porta el mateix nom. La cerimònia ha tingut lloc dimarts al vespre a les instal·lacions del Museu Olímpic i de l’Esport de la ciutat de Barcelona.

Font: Fundació Esport i Ciutadania

La distinció, atorgada per la Fundació Esport i Ciutadania, ha valorat enguany la difusió dels valors esportius i ciutadans així com l’impacte que suposarà l’organització dels Jocs Mediterranis: “la celebració dels Jocs ha il·lusionat Tarragona i el seu territori, ha concitat sinèrgies i suposa un impuls al seu teixit econòmic i social, així com una injecció d’autoestima en uns moments en els que calen projectes que ajudin a sortir de la crisi”, ha destacat la Fundació.

Els premis Esport i Ciutadania pretenen reconèixer anualment persones que lideren projectes que promouen els dos àmbits que identifiquen la marca de la Fundació. L'encarregat de recollir el guardó ha estat l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar