loader
menu

CIUTAT

El Tàrracotapa de la Damm començarà un dia abans que el Tarragonadtapes

El Circ Ciutat dimecres, 19 de març de 2014

La ruta alternativa de tapes que organitzarà Estrella Damm a Tarragona començarà el 24 d'abril; un dia abans que el Tarragona dtapes, que ho farà el divendres 25. El Tàrraco Tapa, que es com s'anomenarà la nova ruta gastronòmica, s'acabarà el mateix dia que el dtapes, l'11 de maig.

Font:branzai.com

Fonts del grup Damm han explicat que el número d'establiments s'està acabant de tancar, però que rondarà la quarantena. A l'octubre, a més, també arribarà el Tàrraco Tapa de tardor, que competirà altra vegada amb el Tarragona dpintxos anunciat per la Cambra de Comerç.

Tot i que la Cambra de Comerç ara només fa pagar la inscripció, de 300 euros més IVA, i busca patrocinadors per la seva banda, els establiments participants a la ruta de la Damm no pagaran ni un cèntim. Des de l'empresa cervesera eviten parlar de conflicte amb l'altra ruta, tot i que la Cambra ha preferit enguany treballar amb Moritz i ha esclatat la lluita. "Nosaltres anem a la nostra perquè ja ho sabem fer i en tenim experiència. No volem competir, són es establiments els que competiran entre ells", asseguren fonts de Damm. Pel que fa a la difusió i a la campanya de publicitat, s'espera que sigui de les potents.

Actualment, els responsables de l'àrea de màrqueting estan treballant de manera intensa per mirar de fer la millor campanya i arribar a tots els tarragonins i a gent de les rodalies.

No es descarta tampoc que el preu sigui més reduït que el que fixa el Tarragona dtapes, de 2,5 euros. Estrella ja ha tret pit organitzant una ruta que es preveu calcada al "Dtapes" i, a més d'aquesta guerra , també n'hi hauria una de preus. De retruc, el gran beneficiat seria el ciutadà, tant el seu estòmac com la seva butxaca.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar