loader
menu

CIUTAT

Una filtració d'aigua provoca petites esquerdes a l'obra del mercat

Sergi Casado Ciutat dijous, 10 de gener de 2013

Les obres del mercat central avancen, però no a tant bon ritme com s'esperava. Després de vint mesos de treballs (està previst que s'acabin en trenta) tan sols s'ha certificat el 31% de l'obra; un percentatge sensiblement inferior al que marcaven les previsions inicials, que hauria de ser del 50 per cent. Part d'aquest endarreriment es deu a petites filtracions d'aigua que han anat apareixent en els darrers mesos al subsòl, les quals han provocat micro esquerdes.

Una imatge de la porta principal del Mercat central de Tarragona. / circdetarragona.com

Amb els números a la mà, la macro reforma del mercat de Tarragona acumula un endarreriment d'uns quatre mesos. Malgrat tot, segons ha pogut saber El Circ, l'endarreriment no repercutirà negativament en les obres, ja que les previsions dels responsables tècnics són que a mesura que passin els mesos es guanyi tot el temps perdut i l'equipament estigui enllestit dins del calendari previst. Com a conseqüència de les petites filtracions, s'ha establert el protocol de seguretat corresponent per evitar que passi res greu.

Tota aquesta informació es traslladarà en els propers dies tants al paradistes com als comerciants de l'entorn del mercat. En aquest aspecte, la previsions d'Espimsa és que a mitjan juliol ja es retiraran les tanques metàl·liques que envolten tot el perímetre de l'edifici del mercat. Una mesura que, quan es produeixi, suposarà un gran alleugeriment per tots els establiments que han hagut de patir els grans inconvenients d'una obra que, segons el calendari anunciat pel consistori, hauria d'estar enllestida a final d'any.

En referència a l'entorn del mercat, la companyia Endesa va acabar, fa tot just uns dies, uns treballs de reforma de part de la xarxa elèctrica. S'ha desplaçat la xarxa aèria existent i s'ha estès un total de dos quilòmetres de cablejat subterrani. També s'ha traslladat un centre de transformació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar