loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN viurà El somni d'August gràcies al mecenatge cultural

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 20 de març de 2014

La Fundació Privada Mútua Catalana organitza per primera vegada un acte públic de reconeixement a totes les entitats i institucions que han dut a terme al llarg de 2013 projectes o activitats culturals amb el suport de la pròpia fundació.

Circdetarragona.com

L'acte se celebrarà dijous 27 de març a les 20 hores al Teatre Tarragona i tindrà com a fil conductor la commemoració dels dos mil anys de l'estada de Cèsar August a Tarraco. Marc Chornet dirigirà l'espectacle titulat 'El somni d'August' amb guió del grup Nèmesis i a partir de la idea de Mar Toribio. El guió de l'acte ens transporta al somni de l'emperador romà que veu una ciutat que ha prosperat al llarg dels segles i que ara deixa com a llegat viu els projectes de 35 entitats en només un any.

L’aportació econòmica durant el 2013 va superar els 200.000 euros. Les entitats reconegudes pels seus projectes estan ubicades en un àmbit geogràfic que va des del Penedès fins a les Terres de l'Ebre, però la gran majoria realitzen la seva activitat a Tarragona. Des del 2007, l’entitat ha seguit una “evolució sòlida i progressiva”, en paraules de Joan Josep Marca, “de foment i ajut a les activitats culturals del territori”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar