loader
menu

CIUTAT

TGN torna a estar a punt per una nova gran mobilització contra les retallades

El Circ Ciutat dijous, 20 de març de 2014

La Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics convoca una nova manifestació per al proper dissabte 22 de març a les 18h a la Rambla vella, davant l’hospital Santa Tecla de Tarragona. Aquesta recorrerà diferents punts de la ciutat, per finalitzar a la plaça Imperial Tàrraco, on es llegirà el manifest i s’establirà contacte amb Madrid.

Font: circdetarragona.com

Així, es pretén donar suport a la Marxa organitzada per diferents col·lectius arreu de l’Estat i que està previst que arribin a Madrid el mateix dia 22 de març.

Els motius de suport a la Marxa de la Dignitat, per part de les entitats i col·lectius que formen la Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics, són els mateixos que han motivat la realització d’aquesta mobilització. Durant les darreres setmanes el col·lectiu ha estat explicat els seus objectius en assemblees populars en els barris de Bonavista, Campclar, Sant Pere i Sant Pau, i Sant Salvador; així com amb el repartiment de més de 5000 fulls en mà als mercats dels citats barris, així com també en el de Torreforta i centre de la ciutat.

La plataforma considera que Tarragona es troba en la mateixa situació d’indignació davant les polítiques que duen a terme tant el govern de l’Estat com el de la Generalitat, que la resta de pobles i ciutats d’Espanya i Catalunya. De fet, potser una mica més, donat que l’atur és dels més elevats de Catalunya i la manca de polítiques d’impacte per part de les mateixes administracions i l’Ajuntament no fan possible viure amb la dignitat que una família pot esperar en el segle XXI i a Tarragona.

La sensació experimentada durant aquests dies d’informació i intercanvi amb la ciutadania és d’una enorme crispació social al carrer. La plataforma confia que podrà canalitzar aquesta indignació cap a una participació massiva de ciutadans i ciutadanes en la manifestació de Tarragona.

No només és un NO a les retallades. Ara també demanen uns drets bàsics de supervivència garantits: l’habitatge, l’atenció sanitària, l’alimentació, aigua i llum... "Volem que els diners que recullen les administracions tinguin com a prioritat aquests drets i no el pagament de deutes que no són nostres".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar