loader
menu

CIUTAT

Tarragona 2017 obre els braços a les persones amb discapacitats

El Circ Ciutat dijous, 20 de març de 2014

Els Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017 cliquen l'ullet a les persones amb discapacitat. El Comitè Organitzador es va reunir amb representants del Consell de la Discapacitat per tal de posar les bases que garanteixin la inclusió i la participació en els Jocs de les persones que pateixin algun tipus de discapacitat.

L’objectiu d’aquesta primera trobada ha estat, d’una banda, presentar el projecte dels Jocs als membres del Consell de la Discapacitat, i de l’altra, consensuar les bases per la creació d’una “Comissió de participació en els Jocs de persones amb discapacitats” que garanteixi l’accessibilitat de tothom.

El tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor, ha destacat que “els Jocs han d’anar més enllà d’una gran cita esportiva i s’han de convertir en els Jocs de tothom. Com a esdeveniment especial i únic que serà, treballarem perquè les persones amb discapacitats puguin participar tant en el voluntariat dels Jocs com en el seu procés organitzatiu des d’ara fins el 2017, i ho facin en les millors condicions possibles”.

La Comissió de participació de persones amb discapacitats ajudarà a identificar les àrees d’acció voluntària més adequades per la població amb discapacitat, adaptar els programes de formació, garantir l’accessibilitat als canals d’informació dels Jocs i suport en l’elaboració d’un programa de captació específica per a persones amb discapacitats.

Font: circdetarragona.com


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar