loader
menu

CIUTAT

L'Assemblea Nacional Catalana fa un desplegament especial a TGN

El Circ Ciutat divendres, 21 de març de 2014

L'Assemblea Nacional Catalana ha viscut una setmana plena de convulsions. Les demandes d'il·legalització, com així ho demanava l'ABC aquesta setmana i part de l'anomenada caverna mediàtica, també van tenir el seu efecte positiu. Més d'un miler de nous membres en tan sols 24 hores, en un clar símptoma que el millor mètode per captar adeptes per la causa sobiranista és esperar una acció desproporcionada dels teus adversaris.

Una imatge d'una parada de l'ANC a la Rambla Nova. / circdetarragona.com

L'ANC vol aprofitar la inèrcia i aquest cap de setmana tornarà a sortir als carrers de Catalunya amb una nova campanya massiva de "Signa un vot per la independència", en col·laboració amb l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), de la qual en formen part més de 700 municipis d'arreu del país. De fet, avui divendres ja ha començat.

Aposta per Tarragona

L'ANC de Tarragona també farà un esforç especial i instal·larà una dotzena de punts repartits pel centre (10), a l'entrada al Serrallo i a la Val de l'Arrabassada. Es podrà fer la petició de vot de 10 a 14h i de 17 a 20h, el dissabte 22 i l'endemà únicament pel matí. La campanya també tornarà a arribar a altres punts de les comarques tarragonines, però l'esforç a la capital serà majúscul.

A més, Tarragona agafarà un protagonisme especial, ja que l'ANC hi celebrarà la segona Assemblea General Ordinària. Serà el 5 d'abril a la Tàrraco Arena Plaça.

Després que una enquesta encarregada pel PP de Tarragona va revelar que només un 37 per cent és favorable a la independència, la branca tarragonina del moviment liderat per Carme Forcadell farà un desplegament especial a la ciutat.

La campanya "Signa un vot" ha servit de nexe d'unió entre ambdues associacions que han manifestat el desig de seguir col.laborant amb l'objectiu de contribuir al procés d'Independència que ha endegat el poble de Catalunya. El dret de petició, segons l'ANC, serà decisiu quan hi hagi una gran majoria de catalans que facin la mateixa demanda.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar