loader
menu

CIUTAT

BCN World donarà feina als graduats per la URV

El Circ Ciutat divendres, 21 de març de 2014

La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i el grup Veremonte, l'impulsor del macro projete d'oci i negoci Barcelona World, han signt un acord que farà que l'empresa doni prioritat als titulats per la universitat tarragonina a l'hora de buscar treballadors.

Una imatge d'estudiants xinesos graduats per la URV el curs passat. / urv.cat

El conveni de col·laboració entre la URV i Veremonte es preveu desenvolupar en el Consorci del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou i estableix les bases per tal de col·laborar i cooperar en diferents àmbits d'interès comú, com els següents:

- Programes de pràctiques curriculars i extracurriculars per a estudiants de grau i postgrau.

- Inserció laboral dels titulats dels diversos estudis universitaris.- Establiment de beques, premis i ajuts per a estudiants i titulats universitaris.

- Organització de programes i activitats de formació de grau, postgrau i continuada.

- Transferència de coneixements, mitjançant l’assistència tècnica i l’assessorament amb la participació, si s’escau, d’estudiants de postgrau.

- Edició de publicacions especialitzades i materials d’informació i divulgació.

- Projectes de recerca, estudi i anàlisi en matèries d’interès comú.

- Cooperació i col·laboració amb altres institucions o entitats públiques o privades amb objectius coincidents amb els de las entitats signants.

- Captació de recursos públics i/o privats per al desenvolupament d’aquestes activitats.

Les condicions per la realització de cada una de les activitats que s’acordi en aquests o altres àmbits s’establiran en convenis específics que desenvoluparan el conveni marc signat avui.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar