loader
menu

CIUTAT

El pressupost pel Joan XXIII per 2014 és de 7 milions d'euros menys que l'any passat

El Circ Ciutat dilluns, 24 de març de 2014

La Secció Sindical de la CGT a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona denuncia la pèrdua de 7 milions de euros del pressupost del centre respecte a l’any 2013 "mentre els centres de sanitat “concertats” mantenen el seu pressupost (per exemple, l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla). D'aquesta manera, segons la CGT, es posa en perill la continuïtat del Joan XXIII com a hospital públic de referència al nostre territori.

Font:cgt

"No podem tolerar, els professionals de la sanitat pública, que ens prenguin el pèl i ens considerin imbècils, com molt bé han alertat la junta facultativa. No es poden perdre més diners perquè no podrem donar l’atenció necessària als pacients", assegura el sindicat.

A més, la CGT creu que "si el gerent Territorial de l’ICS és incapaç de defensar els interessos de l’Hospital, als quals es deu per mandat i pel sou que se l’hi paga (amb els diners dels contribuents, no ho oblidem), doncs que dimiteixi. Que tinguin la dignitat personal i professional de reconèixer la incapacitat de defensar allò que en realitat ha de defensar, quan en canvi es doblegui com putxinel·li a les exigències i directrius dels poders".

El sindicat celebra que "el col·lectiu de metges de l’Hospital Joan XXIII hagi denunciat la situació crítica que es viu, fruit de les retallades. Fa temps que el nostre sindicat ho denuncia, i el posicionament d’ara dels facultatius és un bon suport, doncs d’alguna manera reconeix la nostra tasca i s’afegeix a la línia de treball per defensar el que no ha de deixar de ser l’Hospital Universitari de referència".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar