loader
menu

CIUTAT

L'Hospital Joan XXIII nega que el pressupost pel 2014 s'hagi retallat en 7 ME

El Circ Ciutat dilluns, 24 de març de 2014

Després que el sindicat CGT ha denunciat que el pressupost per a l'Hospital Joan XXIII rebria una retallada de 7 milions d'euros respecte el 2013, la direcció del centre hospitalari de referència a les comarques de Tarragona ho ha desmentit. En un comunicat ha anunciat que consolida per a l’any 2014 el mateix pressupost ordinari assignat que va tenir en l’exercici de 2013, un total de 102 milions d’euros.

Font: circdetarragona.com

Aquesta assignació no inclou, donada la seva excepcionalitat, l’aportació extraordinària de tres milions d’euros que la Generalitat va realitzar durant l’exercici 2013 ja que es tracta d’un import no consolidable en el pressupost anual del centre. En qualsevol cas, l’Hospital Joan XXIII té previstes inversions en infraestructures i equipaments al llarg del 2014 per tal d’oferir la màxima eficiència i qualitat en l’atenció a la seva població de referència.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar