loader
menu

CIUTAT

BCN World també prioritzarà la contractació d'aturats de les comarques de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 24 de març de 2014

La Generalitat, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i l’empresa Veremonte, promotora de BCN World, han acordat que es prioritzi la formació i contractació d’aturats en l’impuls d’aquest projecte. Així, un conveni entre el Govern i els promotors del macrocomplex turístic establirà la col·laboració entre ambdues parts per promoure, a través del SOC, la capacitació i ocupació de persones sense feina inscrites en les Oficines de Treball prioritàriament de les comarques de Tarragona.

El macrocomplex hoteler i d’oci BCN World s’emplaçarà al centre recreatiu turístic (CRT) de Vila-seca i Salou i es preveu que generi uns 17.000 llocs de feina, entre directes i indirectes, durant les fases de construcció, posada en marxa i estabilització del projecte. Amb tot, el resort constarà de 6 parcs temàtics dedicats a diversos països i continents que es traduiran en unes 6.000 habitacions d’hotel, vàries zones comercials, establiments de restauració i casinos.

Trobar perfils adequats i fer formació adaptada

El SOC i BCN World compartiran la informació sobre el projecte i els perfils professionals necessaris durant totes les seves fases de desenvolupament. D’aquesta manera, ambdues parts podran col·laborar per trobar les persones desocupades adients i, en cas necessari, formar-les en les competències que s’adaptin millor a les necessitats del complex.

En concret, el SOC es compromet, entre d’altres coses, a:

· Facilitar a BCN World els serveis existents relacionats amb la creació d’ocupació que s’adeqüin a les necessitats i característiques del complex.

· Ajudar a detectar les necessitats de formació dels seus futurs treballadors, i identificar i definir, si s’escau, els perfils professionals adients.

· Impulsar un pla de formació per a la posada en marxa del complex.

· Gestionar eficientment les ofertes i demandes d’ocupació, realitzant processos de selecció a mida, donant una resposta ràpida i eficaç.

BCN World, de la seva banda:

· Informarà sobre el projecte, pel que fa a la seva evolució i a les necessitats de contractació de persones i els seus perfils. D’aquesta manera, el SOC podrà difondre aquesta informació entre la xarxa d’oficines i el portal públic d’ocupació Feina Activa.

· Comunicarà les necessitats formatives generals i específiques dels perfils que hi treballaran al complex i les seves empreses, per avaluar conjuntament accions formatives prèvies a la incorporacions als llocs de treball i definir pla formatiu.

· Col·laborarà en el disseny d’un protocol intern d’actuacions i metodologia, per compartir constantment l’oferta laboral del complex i de les empreses que hi treballin.

Amb l’objectiu de posar negre sobre blanc aquesta col·laboració, el Govern i BCN World signaran en breu un conveni que tindrà una vigència anual, prorrogable fins els quatre anys. Ambdues parts en faran el seguiment a través d’una comissió que es reunirà, com a mínim, un cop cada quatre mesos.

Font:circdetarragona.com


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar