loader
menu

CIUTAT

La guerra del bricolatge low cost arriba a Tarragona

Sergi Casado Ciutat dimarts, 25 de març de 2014

Igual que ha passat amb el running, el bricolatge i tot el seu univers estan més de moda i més presents que mai. Potser, per això, l'obertura de la multinacional Bricodepot a Tarragona satisfarà els usuaris, que podran triar, remenar i comprar a uns preus extremadament competitius.

Ferreteria-y-bricolaje.cdecomunicacion.es

Bricodepot és una multinacional que pertany al grup Kingfisher, líder en el seu sector en l'àmbit europeu i tercer mundial. Actualment, compta amb més de 980 botigues i de 70.000 col·laboradors a tot el món, repartits entre la Xina, França, el Regne Unit, Irlanda, França, Polònia, Rússia, Espanya i Turquia.

Bricodepot Tarragona estarà instal·lat just al costat de Wala, a tocar de l'antiga Nacional 340, davant de Campclar, i arriba per plantar batalla a les dues firmes, les quals, fins ara s'havien repartit bona part del pastís que suposa el bricolatge amateur i el boom que està vivint en els darrers anys. Leroy Merlin, al polígon comercial les Gavarres des de l'any 1998, va ser la primera gran botiga dedicada a aquest tipus de productes, i qui va ostentar el monopoli inicialment.

L'arribada de Bauhaus, deu anys després, situat al bàndol del polígon més pròxim a Tarragona, li va suposar una competència ferotge. En els darrers dies, resulta difícil passejar per Tarragona sense topar-te amb cap marquesina que anunciï l'obertura de la nova meca del bricolatge i de la jardineria a les comarques de Tarragona. Per cert, segons ha pogut saber El Circ, Bricodepot es va interessar inicialment per Reus. Es van fer tasques de prospecció i es van trobar solars, però finalment no hi va haver entesa amb l'Ajuntament. Farà cosa d'uns set o vuit anys.

Al 2016, si no hi ha cap nou imprevist, la implantació d'Ikea multiplicarà la competència en el sector.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar