loader
menu

CIUTAT

Estrella Damm, a un pas de ser el primer gran patrocinador dels Jocs del 2017

Sergi Casado Ciutat dimarts, 25 de març de 2014

La multinacional cervesera Estrella Damm té molts números per convertir-se en el primer gran patrocinador dels Jocs del Mediterrani de 2017. L'acord encara no està signat, però les converses estan molt avançades i això farà que, molt probablement, Estrella Damm es converteixi en el primer gran soci patrocinador dels Jocs. La inversió, fins el 2017, seria de 3 milions d'euros, que és la quantitat que han d'aportar cadascuna de les sis empreses que tindran el rang de soci, d'acord amb el Pla de patrocini dels jocs. Es tracta del patrocinador de més nivell.

Font:www.damm.es

Fonts del comitè organitzador reconeixen que els contactes amb el grup Damm ja els tenen des de fa temps, però insisteixen que el contracte encara no s'ha segellat i que també s'està en converses amb moltes altres empreses. Abans, però, cal que el Comitè Organitzador dels Jocs i l'empresa Octagon Esedos formalitzin el seu contracte i oficialitzar, d'aquesta manera, que aquesta empresa serà l'encarregada de buscar espònsors i patrocinadors pels Jocs per un valor de 30 milions d'euros.

Des d'Estrella Damm, que es convertiria, així, en la primera cervesa oficial dels Jocs del Mediterrani, han expressat la seva voluntat de tancar l'acord amb el 2017 perquè sempre han recolzat totes les iniciatives que s'han dut a terme des de l'Ajuntament de Tarragona, principalment amb les festes de Santa Tecla i amb el Concurs de Focs. L'aportació per als Jocs serà extraordinària. També confien que l'entesa es rubriqui aviat perquè volen ser una de les icones de l'esdeveniment.

L'objectiu de patrocini és arribar als 30 milions d'euros. Segons el pla de patrocini, es compta que hi haurà sis grans empreses que aportaran 3 milions d'euros cadascuna. A aquests se'ls denomina "socis". També es preveuen 10 "patrocinadors principals", que contribuïran amb 750.000 euros cadascun. A més, els 2 milions restants per arribar als 30 provindran d'una vintena de "marques col·laboradores", que faran donacions de 100.000 euros.

El pla de patrocini es tanca amb "proveïdors" i l'anomenat "patrocini d'instal"lació". Aquests conceptes podrien variar, ja que actualment l'empresa Octagon, l'encarregada de buscar i gestionar els patrocinadors, està remodelant el pla que hi ha penjat actualment al web dels Jocs del Mediterrani.

En qualsevol cas, el pla de patrocini sempre assegurarà bonificacions fiscals, ja des de 2014, i retorn en imatge, així com poder tenir presència en tots els actes dels Jocs i vinculació amb la ciutat, entre d'altres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar