loader
menu

CIUTAT

Una persona pròxima al pub Highland lloga el pis de damunt del nou Tòtem i el denuncia per sorolls

Sergi Casado Ciutat dimecres, 26 de març de 2014

Veure-ho per creure-ho. Les disputes entre alguns dels empresaris de l'oci nocturn tarragoní van camí de convertir-se en una obsessió, tant per un costat com per l'altre. El darrer cas ho exemplificaria a la perfecció. En resum, es podria arribar a deduir que una persona molt pròxima al pub Highland té llogat el pis que hi ha just damunt del nou Tòtem, el Tòtem Cafè, per, així, poder seguir posant-li denúncies.

Imatge de la façana de Tòtem Cafè, amb els pisos de dalt. /circdetarragona.com

Una imatge del carrer del Portalet./circdetarragona

Font:circdetarragona.com

La manera de fer-ho, però, seria indirecta. Uns documents als que ha tingut accés el Circ confirmen que de les tres denúncies del passat Nadal contra el Tòtem ubicat entre Rambla Vella i Portalet, la primera, amb data 23 de desembre de 2013, correspon al veí que viu al primer pis del número 8 del carrer, just damunt del local. Les altres dues denúncies són de la societat Highland Tarragona 2020, propietària del pub, i un altre local de la Part Alta.

Casualment, qui figura com a llogater seria una persona estretament vinculada al Highland; i que alhora és el denunciant, Carlos Araújo. A priori, faria les tasques pròpies del responsable de Relacions Públiques. De fet, en el seu perfil a la xarxa professional Linkedin, fins a primera hora de la tarda, el primer que hi deia era "Jefe de Prensa en Highland Tarragona".

Tot i així, ell assegura al Circ que no ha existit mai cap relació professional amb el Highland i que el seu perfil de Linkedin ha estat "piratejat". Hores més tard, i després de parlar amb el Circ, aquest perfil de LInkedin havia estat donat de baixa.

Des de Tòtem Cafè asseguren que han intentat posar-se en contacte amb el llogater per mirar de resoldre problemes, però insisteixen que no l'han pogut localitzar a cap hora.

Fonts consultades pel Circ han assegurat que Araújo, al principi, va llogar el tercer pis, però al cap d'unes setmanes, va demanar traslladar-se a la primera planta, més a prop que mai de Tòtem Cafè.

En la denúncia, Araújo demana que "es comprovi el nivell sonor a l'interior del local" i "en cas que no compleixi, que cessi l'activitat".

És només casual, l'aparent vinculació entre el llogater denunciant i el pub Highland? La societat Highland Tarragona 2020 S.L, propietària del pub, assegura al Circ que no existeix cap relació professional amb el senyor Araújo i que Highland mai ha tingut ni cap de premsa ni relacions públiques.

Mentrestant, part de l'oci nocturn de Tarragona continua sense entendre's.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar