loader
menu

CIUTAT

L'ajuntament de TGN pressionarà a Catalunya Caixa perquè retiri les denúncies contra la PAH

El Circ Ciutat divendres, 28 de març de 2014

El ple de l'Ajuntament de Tarragona ha aprovat instar Catalunya Caixa a retirar les denúncies presentades contra activistes de la Plataforma d'Afectats per la HIpoteca (PAH). A excepció del PP, que s'ha abstingut, donant a entendre que la decisió presa pel plenari tindrà poca força, la resta de grups (PSC, CiU i ICV-EUiA) hi han votat a favor. La moció ha estat defensada per la portaveu ecosocialista, Arga Sentís.

Una imatge d'una protesta de la PAH. /circdetarragona.com

Una imatge d'una protesta de la PAH. /circdetarragona.com

Tal com ja va anunciar al seu mur de facebook, fa uns dies, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que ja ha contactat amb l’entitat financera perquè es faci enrere en les denúncies contra els quatre membres de la PAH. Ballesteros ha prioritzat les gestions discretes per tal que l'entitat financera modifiqui les seves intencions i retiri les denúncies.

El portaveu del PP, Alejandro Fernández ha explicat qu atacar una de les parts no és el millor camí i aposta per unes negociacions marcades per la discreció, "més efectives que efectistes".

Sentís demana la retirada de les denúncies i força l’entitat a negociar amb els afectats.

La PAH, que porta quasi un mes de protestes davant de les principals oficines de Catalunya Caixa, ha estat present en el plenari amb alguns dels seus membres.

En el ple també s'ha aprovat una moció del Partit Popular, en la qual s'insta a demanar els 250.000 euros per la mala aplicació del cèntim sanitari.

També s'ha aprovat per unanimitat una moció de CiU per a la millora dels polígons industrials de la ciutat i per a la redacció d’un pla director, i una altra esmena defensada per ICV per instal·lar espais per poder penjar cartells a la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar