loader
menu

CIUTAT

El PP acusa CiU i el PSC de trencar les negociacions per BCN World

El Circ Ciutat diumenge, 30 de març de 2014

El Partit Popular ha criticat que Convergència i Unió i el PSC hagin trencat les negociacions amb la resta de partits amb representació al Parlament de Catalunya respecte al projecte Barcelona World. El partit liderat per Alejandro Fernández ha emès el següent comunicat:

Una representació del PP de TGN, durant una reunió amb responsables de BCN World. / circdetarragona.com

1. Un projecte de les característiques de BCN World exigeix el major consens possible, com així ho han vingut demandant les entitats socials i econòmiques del territori. En aquest sentit, CiU i PSC han decidit trencar les negociacions amb la resta de partits, escenificant un acord al marge d'aquelles formacions polítiques obertes a arribar a acords en els tràmits del Parlament de Catalunya. Entenem que la renúncia a un acord més ampli resta legitimitat al projecte.

2. Malgrat això, el PPC continua mantenint la seva voluntat de promoure un ampli consens per tal de dotar d'una majoria més qualificada al mateix. Continuarem amb la voluntat de seguir negociant fins a l'últim moment.

3. A dia d'avui mantenim que el projecte hauria de garantir la promoció de la Marca Costa Daurada i la Marca Tarragona, i per això mantindrem, entre d’altres, l'esmena en la qual reclamem que una part de la recaptació fiscal del projecte vagi dirigida a la promoció turística de la província de Tarragona. Renunciar a això suposaria una deixadesa en la identitat i promoció del nostre territori.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar