loader
menu

CIUTAT

Un fals anunci de sexe gratis augmenta la clientela d'un bar al centre de TGN

Sergi Casado Ciutat dilluns, 31 de març de 2014

Al carrer Ramoni Cajal, a l'altura del número 56, hi ha dos anuncis que fan que la mirada s'hi dirigeixi de manera automàtica. La primera lectura, de lluny, dóna a entendre que s'ofereix sexe de franc. Llavors t'hi apropes, fins que un s'adona que les paraules Sexe i Gratis, a color i ben grans, formen part de la resta de la campanya promocional del bar El Racó de Niza.

L'anunci del bar El Racó de Niza, al carrer Ramon i Cajal. /rodrigo sarmiento

El que diu l'anunci, textualment, és "Si véns a esmorzar al bar Niza, sigui quin sigui el teu sexe tindràs gratis una cervesa". El missatge es pot llegir a cadascun dels costats de la carpa tancada des de divendres de la setmana passada. Casualitat o no, l'establiment, que compta amb nou propietari tot just fa un any, ha notat un augment dels clients i de molts curiosos que s'hi han apropat per fer-hi un cop d'ull i mig preguntar que què vol dir allò de l'aunci de fora?

"Ja hi ha gent que ha vingut a preguntar, tant clients habituals com gent que no ho és, i el cert és que hem notat que comencem a fer més esmorzars", explica al Circ José Luis Bastardo, l'encarregat del Racó de Niza, qui assegura que molts dels que pregunten acaben quedant-se a fer un mos. Sobretot als matins, que és quan té vigència la promoció.

Bastardo, a més, assegura que la seva manera d'atreure nous tarragonins i tarragonines no té res a veure amb el bar del polígon Riuclar Èric II, on les cambreres treballen lleugeres de roba tres dies a la setmana i la clientela els desborda, en moment. Des del Racó de Niza insisteixen que necessiten lluitar contra la "bolleria més barata" que està proliferant en els darrers anys.

En qualsevol cas, cridaner ho és, i molt.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar