loader
menu

CIUTAT

L'Assemblea Nacional Catalana revelarà a TGN el seu secret més ben guardat

El Circ Ciutat dilluns, 31 de març de 2014

El nom de Tarragona quedarà associat per sempre a l'anunci de la nova mobilització convocada per la Diada de l'Onze de setembre, l'any de la consulta. L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitzarà la seva segona assemblea general ordinària a la Tàrraco Arena Plaça, un escenari que serà testimoni d'un nou pas cap al sobiranisme.

Font: anc

El proper 5 d’abril, els membres de ple dret de l’entitat votaran el nou i full de ruta que ha de guiar l’entitat el proper any. Però també perquè la presidenta d'ANC, Carme Forcadell, rebeli un dels secrets més ben guardats, com serà la nova mobilització social del país l'Onze de Setembre.

L’ANC està preparada, doncs, per encaminar un any transcendental, en què els catalans podran votar i decidir lliurement el seu futur polític. Els propers mesos, l’Assemblea treballarà per estendre les raons del Sí+Sí amb l’objectiu que creixi la majoria social existent favorable a la independència.

Pel que fa a Tarragona, el número de membres de ple dret continua augmentant. De fet, en la darrera onada d'adhesions a l'ANC, la de Tarragona també en va sortir beneficiada amb prop de 150 nous membres; una xifra gens menyspreable si es té en compte que va ser en poc més de dos dies.

De la mateixa manera que l’assemblea constituent celebrada al Palau Sant Jordi de Barcelona el passat 10 de març del 2012 es va anunciar la gran manifestació de la Diada; i que l’assemblea general de Girona del 16 de març del 2013 va ser l’escenari de l’anunci de la cadena humana de l’any passat, el proper 5 d’abril l’ANC anunciarà també mobilització que organitzarà el proper Onze de Setembre del 2014.

Pep Sala adapta “Onze de Setembre”

L’ANC ha fet públic un vídeo en què es fa un repàs de les darreres Diades i s’explica que el proper 5 d’abril serà la data per desvetllar la mobilització que organitzarà l’ANC pel proper Onze de Setembre, després d’haver recollit centenars de propostes.

El vídeo, una crida als socis de l’entitat a assistir a l’assemblea general, està acompanyat de la cançó “Onze de Setembre” de Sau, que Pep Sala ha reescrit per a l’ocasió. A l’espot només hi apareix la primera estrofa, la que fa referència a la Diada del 1977, tot i que la setmana que ve es farà pública la nova versió completa amb la lletra adaptada al moment polític actual.

PODEU VEURE EL VÍDEO A
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=pfUr-FFQAQ8
VIMEO: https://vimeo.com/90006273


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar