loader
menu

CIUTAT

Tarragona acollirà més de la meitat de les modalitats esportives dels Jocs del 2017

El Circ Ciutat dimecres, 02 d'abril de 2014

El programa esportiu dels Jocs del Mediterrani de 2017 contempla la realització d’un total de 36 esports (inclosos l’atletisme i la natació per a discapacitats) que inclouran més de dues-centes proves i estaran repartits entre 16 municipis seu. A la seu principal, Tarragona, se'n disputaran més de la meitat, 19. Aquesta és la distribució:

Font: ajuntament de Tarragona

Font:runnerstgn

Tarragona:
Atletisme, bàsquet masculí, bàsquet femení, futbol, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, natació, waterpolo, tennis, voleibol masculí, voleibol femení, vòlei platja, petanca, botxes, tir amb arc, golf, tir, esquí nàutic, atletisme per discapacitats i natació per discapacitats.

Reus:
Futbol i handbol masculí

La Selva del Camp:
Esgrima

Valls:
Tennis de taula i bàsquet femení

Cambrils:
Judo i karate

Constantí:
Halterofília

Salou:
Vela i taekwondo

Vila-seca
Lluita i ciclisme

Castelldefels:
Piragüisme i rem

Barcelona:
Hípica

El Morell
Bàdminton

Altafulla:
Triatló

El Vendrell:
Handbol femení

Torredembarra:
Boxa

Calafell:
Futbol

La Pobla de Mafumet:
Futbol

Des de l'aprovació del programa esportiu dels Jocs del 2017, cada municipi seu va crear una comissió tècnica per concretar la ubicació definitiva de cada esport al territori. Aquests òrgans han servit per d’una banda, definir els requeriments tècnics que té cada disciplina esportiva, i de l’altra, analitzar l’estat actual de les instal·lacions existents i determinar les adequacions necessàries per la seva òptima pràctica durant la competició.

El tinent d’alcalde i comissionat per als Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha volgut fer èmfasi en “el treball actiu que estem tenint amb cadascun dels Ajuntaments. El seu interès i implicació és total i demostra la dimensió d’aquest gran projecte i la repercussió que tindrà en tot el territori. Estem molt satisfets de tenir tants i tan bons companys de viatge. S’està fent una bona feina”.

Per la seva banda, el director general dels Jocs Mediterranis, Ramon Cuadrat ha afegit que “la prioritat del Comitè Organitzador sempre ha estat l’aprofitament i adequació de les instal·lacions esportives que ja hi ha a tot el territori, que són moltes i estan en bones condicions per a la pràctica esportiva. Volem que el llegat també quedi en forma de millors instal·lacions per tal que esportistes de tot el territori en puguin treure el màxim rendiment possible ”.Documents

Disciplines esportives Jocs 2017


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar