loader
menu

CIUTAT

Una exhibició aèria de l'equip Bravo3 Repsol, gran prèvia a la Bicicletada

El Circ Ciutat dimecres, 02 d'abril de 2014

La Bicicletada Popular de Tarragona, que tindrà lloc aquest proper diumenge, 6 d’abril, ja escalfa motors i ho fa amb una proposta molt especial: l’exhibició aèria que tindrà lloc un dia abans. Així, aquest proper dissabte i a les 12.30 hores, el Balcó del Mediterrani i la Platja del Miracle es convertiran en els millors escenaris per gaudir de l’espectacular exhibició aèria que protagonitzarà l’Equip Bravo3 Repsol.

Font: www.bravo3.es

Aquesta és una de les grans novetats de la Bicicletada que, com sempre, compta amb l’organització del Patronat Municipal d’Esports i el Club Ciclista Campo Claro, amb el patrocini de Parc Central, Eroski i Repsol. Aquest últim portarà fins a Tarragona, per segon any consecutiu, aquesta exhibició de vol acrobàtic a motor que serveix per promocionar i ampliar la presència de la Bicicletada a la ciutat de Tarragona, a més d’oferir una activitat de caire familiar, espectacular i innovadora a la ciutat.

Abans de l’exhibició de dissabte, els pilots duran a terme diferents assaigs al litoral tarragoní, davant la platja del Miracle. Aquests entrenaments previs tindran lloc divendres, amb l’objectiu que els tarragonins i tarragonines, així com tots els visitants d’altres municipis, puguin gaudir dissabte del millor espectacle possible. En aquest sentit, els pilots de l’Equip Bravo3 Repsol oferiran una exhibició en què combinaran velocitat i tècnica, amb figures i acrobàcies de la màxima dificultat i espectacularitat.

D’altra banda, el mateix dissabte i coincidint amb la celebració de l’exhibició aèria, la Bicicletada tindrà un estand al Balcó del Mediterrani, facilitant així la inscripció de tots aquells que encara no l’hagin formalitzat.

L’organització ha volgut mantenir enguany els dos circuits proposats en l’anterior edició, i que tant van agradar als participants ja que permetia gaudir-ne en família. Així, hi haurà novament un traçat pensat per als més petits, de 2,5 quilòmetres. Quant al circuit popular, de 15 km, és també idèntic al plantejat l’any passat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar