loader
menu

CIUTAT

DOW Chemical lliura els Premis DOW 2014

El Circ Ciutat dimecres, 02 d'abril de 2014

Aquesta tarda ha tingut lloc l’acte de lliurament del Premi Dow 2014 -que enguany celebra la seva 36a edició- a les instal·lacions del polígon sud de Dow Chemical a Tarragona.

L’acte ha servit per distingir Jaume Albornà Montserrat com a guanyador del 36è Premi Dow. Aquesta distinció li permet accedir a una posició laboral estructural a Dow, en una de les localitzacions de la companyia a Europa, Orient Mitjà i Àfrica. Tal i com ha explicat el guanyador, “és el dia més feliç de la meva vida professional, des que vaig iniciar el mestratge d’ETSEQ vaig tenir clar que volia guanyar el Premi Dow, i m’he preparat a consciència”, ha afirmat”.


El primer dels parlaments ha estat el pronunciat pel Sr. Anton Valero, President de Dow Chemical Ibérica, qui s’ha referit als 36 anys de col·laboració entre Dow i URV traduïts en aquest Premi Dow. En aquest sentit, ha destacat que “fomentem la formació de qualitat a través d’oportunitats com la que ofereix aquest Premi Dow. Es tracta, en definitiva, de crear una identitat territorial entre la potencialitat del nostre polígon químic i l’excel·lència de la nostra universitat. Tot plegat, obrint-nos al món com un territori d’oportunitats, perquè el món en sí mateix és una gran oportunitat”.

D’altra banda, el President de Dow Chemical Ibérica ha recordat que “la infraestructura docent, de recerca i social que té Tarragona és el caldo de cultiu que necessita qualsevol empresa que vol triomfar en l’àmbit de la ciència”.

Font: dow chemical tarragona

En aquest sentit, Valero ha afirmat que “volem assolir el nostre objectiu innovant en àmbits fonamentals per al progrés humà, aportant solucions sostenibles als nostres clients i al conjunt de la societat. I això sense renunciar als nostres valors fonamentals d’integritat, respecte a les persones i la protecció del nostre planeta”.

Finalment i en referència directa al Premi Dow, Valero ha destacat que “amb aquesta oportunitat laboral, volem ampliar i arrelar encara més la nostra vinculació i compromís amb la URV i amb ETSEQ, ja que aportem la garantia d’una sortida professional de qualitat per a un dels estudiants d’enginyeria química. Amb això volem garantir, també, que els millors estudiants de la URV entraran a formar part del Solutionism, i que treballaran per cercar solucions als reptes actuals i futurs de la societat”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar