loader
menu

CIUTAT

Aparcaments convoca una plaça per a discapacitats i només dóna tres dies per presentar-s'hi

Sergi Casado Ciutat divendres, 04 d'abril de 2014

L'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha convocat una plaça d'auxiliar per a persones que almenys tinguin una discapacitat del 33 per cent, entre d'altres requisits. Les bases de la convocatòria estan penjades al web d'Aparcaments, tot i que sobta que els aspirants només disposin de tres dies hàbils per presentar la seva sol·licitud. En concret, des del dia 3 d'abril fins el proper 7 d'abril a les tres de la tarda.

L'entrada al pàrquing Saavedra, on l'AMT hi té les oficines. / circdetarragona.com

D'aquests cinc dies, dos són cap de setmana (5 i 6 d'abril), per la qual cosa, realment, tan sols hi ha hagut tres dies, 72 hores, perquè tothom qui reuneixi els requisits i vulgui presentar-s'hi, ho pugui fer. Segons les bases, el procés de selecció es farà el dia 9 d'abril i l'endemà, el 10, ja es faran públics els resultats.

És normal que el període perquè els demandants se n'assabentin sigui només de tres dies, pràcticament, vist i no vist? De fet, en les mateixes bases, s'explica que " el procés selectiu es tramitarà amb caràcter d'urgènca i es realitzarà mitjançant valoració segon entrevista de personal". A més, en les bases també s'indica que el període per impugnar el procés de selecció només dura un dia, del 10 a l'11 d'abril.

La presidenta d'Aparcaments, Begoña Floria, ha justiticat al Circ la celeritat del procés, tot argumentant que " l'AMT és una societat mercantil i ara la contractació de personal es fa dins de l'Agrupació d'Interès Econòmic (AIE)", motiu pel qual, segons Floria, no és necessari cap termini de temps concret. Es tracta d'un contracte de relleu d'un treballador que es prejubila.

A més, la regidora socialista ha afegit que ja disposen de nombrosos currículums de persones que regularment els entreguen, tant a l'AMT com a d'altres empreses municipals. Floria recorda que sempre recomanen visitar constantment el web d'Aparcaments i el municipal per estar al dia de totes les places que es convoquen.

També ha deixat entreveure que si, d'entre els currículums rebuts en els darrers mesos, n'hi ha algun que compleixi els requisits de la plaça se l'inclou perquè entri en la convocatòria. El Circ ha consultat el web municipal i no ha localitat la convocatòria de l'AMT.

D'altra banda, les faltes d'ortografia flagrants que es detecten en les bases fa pensar que, molt probablement, s'han redactat a corre cuita.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar