loader
menu

CIUTAT

El Port de TGN exporta 16.000 caps de bestiar amb destí a Líbia

El Circ Ciutat dissabte, 05 d'abril de 2014

L’empresa consignatària Euromarco, SL ha embarcat aquesta setmana 4.700 caps de bestiar amb destinació Líbia, i la setmana passada va duur a terme una operativa de càrrega de 11.400 també amb destinació el país africà.

Font: Port de Tarragona

El Port de Tarragona va exportar, així, 4.300 corders i 400 vedells des del moll de Cantàbria, on hi ha les instal·lacions especialitzades i adequades per aquest tipus de tràfic.

La càrrega es va dur a terme amb el vaixell ‘Barhom’, consignat per Euromarco SL, que compta amb un calat de 5,1 metres, una eslora de 78,9 metres i una mànega de 13,1 metres. És un vaixell totalment preparat i equipat per aquest tipus de tràfic.

La segona càrrega es va dur a terme fa uns dies amb el vaixell ‘Pacific M’, consignat per Euromarco SL, que va carregar 11.400 corders amb destinació Líbia. L’embarcació té un calat de 5,5 metres, una eslora de 88,5 metres i una mànega de 13,8 metres. En total, el creixement del Port de Tarragona durant el 2013 ha estat de més del 300 per cent respecte el 2012. En concret, un 362 per cent.

El Port de Tarragona, juntament amb l’operador Euromarco, SL està treballant per augmentar els índexs d’exportació de bestiar. I és que aquest tipus de tràfic és ja una aposta sòlida del Port de Tarragona en el marc de l'estratègia de diversificació de mercats i d'esdevenir plataforma logística al servei de les empreses del territori.

Les infraestructures del Port de Tarragona s'adeqüen perfectament a les necessitats d'aquest tipus d'activitat. La terminal de bestiar viu del Port de Tarragona disposa de la Duana i d'un servei d'estibadors preparats professionalment per rebre aquest tràfic, així com tècnics i veterinaris. L'ús d'aquestes instal·lacions també implica un millor tracte animal, i una disminució dels residus.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar