loader
menu

CIUTAT

La Bicicletada Popular aplega més de 8000 tarragonins

El Circ Ciutat diumenge, 06 d'abril de 2014

Més de 8000 tarragonins i tarragonines han pedalat conjuntament en la Bicicletada Popular de Tarragona, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i el Club Ciclista Campo Claro, i patrocinada per Eroski, Parc Central i Repsol. L'edició d'enguany, la 24ena, consolida la Bicicletada com l’esdeveniment esportiu, social i festiu més multitudinari de la ciutat de Tarragona.

Font: Gestion 4

Del total de participants que aquest matí s’han donat cita al punt de sortida de la Bicicletada, bona part ha pres part d’un circuit infantil que ja s’ha consolidat com una proposta imprescindible i molt participativa de la Bicicletada. A més, els participants més petits han comptat amb la companyia i l’animació d’en Frank del Francolí, la mascota de Parc Central, que també ha estat present en la rebuda als joves ciclistes, un cop aquests han completat el seu agradable passeig al voltant del Serrallo.

Pel que fa al circuit popular, de 15 km, els milers de ciclistes participants l’han completat sense incidències destacables, gaudint així d’una jornada festiva i saludable.

I és que els més de 8.500 participants consolida, un any més, la Bicicletada al voltant d'aquesta xifra, tal i com s'ha produït en els darrers anys. A més, cal sumar-hi l’espectacular exhibició aèria celebrada que els pilots de l’equip Bravo3 de Repsol van protagonitzar ahir a la platja del Miracle i que va reunir més de 18.000 persones, segons fonts de la Guàrdia Urbana. Així doncs, les activitats de la 24a Bicicletada Popular de Tarragona han aplegat més de 26.500 persones, en un cap de setmana dedicat a l’esport, la salut i la convivència.

D'altra banda, el grup de Mobilitat Tarragona ha enviat un comunicat en què afirma que "és un error i un contrasentit que l'Ajuntament permeti el patrocini de Repsol any rere any en aquesta bicicletada. Alhora, és certament una hipocresia per part de Repsol promocionar actes com aquest i com la plantada popular."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar