loader
menu

CIUTAT

El PP de TGN proposa una solució perquè l'EOI mantingui la tercera planta

El Circ Ciutat dilluns, 07 d'abril de 2014

El Partit Popular presentarà una moció a l’Ajuntament de Tarragona, i una proposta de resolució al Parlament de Catalunya, per tal d’instar el Govern de la Generalitat a traslladar les dependències d’Economia a l’antiga comissaria dels Mossos d’Esquadra a Les Gavarres, i així deixar lliure la tercera planta de l’Escola Oficial d’Idiomes.

Font:flickr.com

El Diputat i Portaveu Adjunt a l’Ajuntament, Jordi Roca, ha recordat que “l’Escola Oficial d’Idiomes pertany als ciutadans de Tarragona, i per això tenen dret a gaudir de tot l’edifici en la seva concepció inicial, és a dir, amb els equipaments que s’havien previst des d’un principi, amb la tercera planta inclosa”.

Per aquest motius, el popular entén que “l’antiga comissaria dels Mossos d’Esquadra a Les Gavarres es troba buida i abandonada des del 2011, i per tant és un equipament que perfectament pot ser utilitzat per a altres usos, com per exemple per ubicar les dependències del Departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya, i per això volem instar al Govern a que ho valori i s’oblidi d’una vegada de retallar l’EOI de Tarragona; és ridícul tenir dependències abandonades i retallar serveis als ciutadans”.

“És necessari que l’EOI de Tarragona gaudeixi de la gran biblioteca que es mereix i es va prometre, així com d’una sala d’actes, sala de professor, aula d’autoaprenentatge, i totes aquelles unitats que van configurar el projecte constructiu. Aquest compliment permetrà que l’oferta educativa d’idiomes a Tarragona sigui de qualitat”, ha afegit.

Roca ha demanat la Generalitat “que deixin d’insistir en la tossudesa ‘d’okupar’ la tercera planta de l’EOI per demostrar que Barcelunya mana molt a Tarragona” i ha recordat que “Tarragona és la única ciutat de Catalunya que ha hagut d’avançar els diners per construir l’equipament; com sempre, greuge darrera greuge”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar