loader
menu

CIUTAT

El jutge que investiga el Jaume I només es creurà la mort de l'ex gerent si té el certificat oficial

Sergi Casado Ciutat dilluns, 07 d'abril de 2014

Tot i que resulti inverosímil, el certificat de defunció de l'ex gerent del pàrquing Jaume I continua acaparant, ara mateix, l'atenció del jutge que investiga el cas. Tot i que l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona ja ha comunicat, de manera formal, la data de defunció i la localitat on va traspassar Jesús Trasobares (3 de març de 2012 a la localitat de València), el magistrat no en té prou.

Font:circdetarragona.com

En data 7 d'abril, el jutge instructor del número 3 de Tarragona, Antoni Gambón, ha emès una nova interlocutòria en què sol·licita el certificat literal de la defunció de Trasobares, al qual ha tingut accés El Circ. La nova demanda del jutge té el seu origen després que el Registre Civil de Tarragona, la setmana passada, certifiqués negativament la mort de l'ex gerent del pàrquing.

Segons ha pogut saber El Circ, l'empresa d'Aparcaments ja tenia les dades registrals de la defunció de Trasobares des de feia mesos, molt abans que el jutge que investiga el desori econòmic que podria portar a un dispendi de prop de 40 milions d'euros les demanés de manera formal a les parts. A més, l'AMT ja es va personar en la causa des del maig de l'any passat, per la qual cosa, quan el jutge va sol·licitar constància documental de la desaparició del gerent el gener d'enguany, ja les tindria.

Llavors, si el jutge ja va demanar formalment el passat mes de gener els certificats de defunció, tant de l'ex gerent Trasobares, com de l'ex director de Sistemas Alem Rafael León, per què no les va facilitar i s'haurien acabat els malentesos?

Tothom ho sap, però al jutge només l'interessa el document que hi ha al Registre Civil de València.


Documents

Interlocutòria Jutge Jaume I


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar