loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El guanyador de la imatge de les festes de Santa Tecla tindrà un premi de 3.000 euros

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 08 d'abril de 2014

La Conselleria de Festes de l’Ajuntament de Tarragona convoca un concurs d'idees amb un premi de 3.000 euros per a la imatge gràfica de les Festes de Santa Tecla 2014. Està obert a totes les persones que hi vulguin participar i, especialment, als professionals del disseny gràfic i la publicitat.

La temàtica enguany és lliure i oberta. Haurà d’inspirar-se en qualsevol aspecte relacionat amb les festes de Santa Tecla, valorant-se especialment que la imatge reflecteixi l’esperit participatiu i popular de la festa, les seves arrels patrimonials i l’equilibri entre tradició i modernitat que la caracteritza. Les persones interessades hauran de presentar els originals entre el 12 i el 22 de maig ambdós inclosos, i es podran lliurar a qualsevol de les oficines de l’OMAC.

El jurat es reunirà abans del 30 de maig per triar la millor proposta valorant la qualitat artística, l’expressivitat i l’originalitat del disseny, l’expressivitat del cartell com a reclam i imatge de les festes, i la idoneïtat de la imatge aplicada en els diferents suports demanats tant en paper com en format digital.


Documents

Bases Imatge Santa Tecla 2014


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar